Kako prodajati?

Veste kaj je bistvo uspešne prodaje? Veliko prepričevanja in obsežnega predstavljanja podrobnosti? Ne, sploh ne! Bistveno je to, da znate zares zavzeto in skrbno poslušati kaj kupec potrebuje. Da znate ugotoviti, kako mu pomagati, mu rešitev predlagati in prodati za ustrezno ceno. Seveda, tudi po zaključeni prodaji mu morate stati še naprej ob strani. Kaj? Pri vas prodaja ne teče na tak način? Potem morate to čim prej spremeniti in prodati tudi do 3x več, kot ste doslej. Pri nas vas čaka pravi trening!

Z naših treningov: Spopad z nalogo
Trening?

Res, pravi prodajni trening. Jure bo vaš trener, vi boste pa skupaj z njim zelo intenzivno delali. V skupinah, samostojno. Pred avditorijem boste predstavljali svoje ugotovitve, tekmovali z ostalimi skupinami, se potegovali za posebne simbolne nagrade ... Zavedati se morate, da bodo vsi udeleženci zelo, zelo aktivno vključeni v dogajanje.

Igranje vlog

Vse ključne prodajne situacije vašega podjetja bomo vadili pred kamero. In drug drugemu pojasnili, kaj je v prodajnem procesu še posebej dobro uspelo in kaj bi lahko naredili drugače. Prejeli boste posnetke svojih nastopov in sami preverili, kje morate svoj pristop izboljšati.

Aktivatorji

Ko bo produktivnost padla, bomo razpoloženje dvignili z različnimi aktivatorji. Z drobnimi igrami, domislicami, z malo nagajivosti. Pomembno je, da se na treningu odlično počutite in tudi imenitno zabavate.

Z naših treningov: Skupinsko delo
Z naših treningov: Skupinsko delo
Kje?

Naše treninge praviloma organiziramo v prostorih naročnikov. Pri tem morajo biti na trening prijavljeni vsaj 4 udeleženci. Naročnik mora zagotoviti prostor za vaje in predstavitve in še en ločen prostor za skupinsko delo in igranje vlog.

Koliko časa?

Izobraževanje traja skupno najmanj 3 do največ 5 dni (odvisno od dogovora o sodelovanju). Vsak dan moramo opraviti vsaj 6 ur traninga z uro in pol pavz, skupaj 7 in pol ur treninga.

Na spletnih straneh Prodajalec.si uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo udobno prebiranje vsebin. S klikom na spodnji gumb "Sprejemam" boste dovolili uporabo vseh Prodajalec.si piškotkov in si s tem zagotovili vse prednosti uporabe naše spletne strani. Podrobnosti o uporabi piškotkov na naši spletni strani so na voljo TUKAJ.

  Sprejemam vse piškotke te spletne strani.
EU Cookie Directive Module Information