Nenehni razvoj vaše prodaje

Vaš vodja prodaje mora nenehno skrbeti za osebni in prodajni razvoj vseh sodelavcev v prodaji. Samo tako boste dolgoročno povečevali uspešnost prodajnega tima.

V vašem podjetju potrebujete vrhunskega vodjo prodaje. Z vsem prodajnim in pedagoškim znanjem, da bo lahko nenehno usposabljal svojo ekipo, sodelavce uspešno motiviral za doseganje prodajnih ciljev in jih podprl pri dobrem timskem delu.

Z naših treningov: individualno usposabljanje vodje prodaje
Z naših treningov: individualno usposabljanje vodje prodaje

Najpomembnejša področja njegovega dela

Naša naloga je, da vodjo prodaje v vašem podjetju naučimo najmanj naslednje:

  • dnevno ali vsaj tedensko nadzorovanje prodajnega procesa pri prodajalcih in sprotno odpravljanje napak,
  • redne tedenske prodajne treninge z igranjem vlog v postopoma vse bolj specifičnih in zahtevnih prodajnih situacijah,
  • upravljanje prodajnih ciljev vsakega posameznega prodajalca (skupno načrtovanje, časovna in količinska / vrednostna opredelitev),
  • spremljanje prodajnih poročil na skupnih in posameznih srečanjih s prodajalci, razpravljanje o vzrokih za odstopanje in izboljševanje rezultatov.

Način usposabljanja vodje prodaje

 Z njim bomo sodelovali cel mesec najmanj enkrat tedensko in vsaj dvema osebnima obiskoma. Pri izvedbi njegovih nalog bomo v nenehnem kontaktu preko telefona ali Skype klicev. Veliko podatkov bomo z njim izmenjevali z e-sporočili.

Skupaj bomo določili cilje za posamezna področja njegovega delovanja in mu jih pomagali doseči. Naučili ga bomo spremljati razvoj njegovih prodajalcev in mu ponudili povsem konkretna orodja za delo. Izurili ga bomo v vašega hišnega prodajnega trenerja in s tem omogočili dolgoročni prodajni razvoj, ki bo v zelo kratkem času od nas povsem neodvisen.

Na spletnih straneh Prodajalec.si uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo udobno prebiranje vsebin. S klikom na spodnji gumb "Sprejemam" boste dovolili uporabo vseh Prodajalec.si piškotkov in si s tem zagotovili vse prednosti uporabe naše spletne strani. Podrobnosti o uporabi piškotkov na naši spletni strani so na voljo TUKAJ.

  Sprejemam vse piškotke te spletne strani.
EU Cookie Directive Module Information