Prodajni trening vam lahko pripravimo povsem po meri. Rezultati so najboljši, če vas pred treningom obiščemo in spoznamo poslovanje v vašem podjetju, način dela vaših prodajalcev in vodje prodaje. Sočasno nam sporočite tudi svoje želje, pričakovanja in mnenja (npr. vključitev izdelčnih oz. tehničnih izobraževanj v proces izobraževanja).

Vašo prodajno ekipo spremljamo en dan. Če gre za več poslovalnic, se dogovorimo, ali je potreben tudi obisk vsake posamezne poslovalnice. S prodajalci in vodjo prodaje na koncu obiska opravimo kratek intervju o njihovih osebnih prodajnih ciljih in pričakovanjih na prodajnem treningu.

Na spletnih straneh Prodajalec.si uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo udobno prebiranje vsebin. S klikom na spodnji gumb "Sprejemam" boste dovolili uporabo vseh Prodajalec.si piškotkov in si s tem zagotovili vse prednosti uporabe naše spletne strani. Podrobnosti o uporabi piškotkov na naši spletni strani so na voljo TUKAJ.

  Sprejemam vse piškotke te spletne strani.
EU Cookie Directive Module Information