Kaj morate storiti in kaj dobite?

Če nas priporočite drugim podjetjem, ta pa se na podlagi vašega priporočila odločijo za naš prodajni trening, vam takoj po prejemu njihovega celotnega plačila izstavimo dobropis v višini 15% vrednosti njihovega izobraževanja in ga nakažemo na vaš TRR.

Kakšne so omejitve?

Edini pogoj je, da ste pri nas prej ali sočasno opravili trening in ga tudi že v celoti plačali. Tako lahko dobropise prejemate največ do povračila celotnega zneska za plačilo izobraževanja. Torej si lahko z več priporočili povrnete celotno investicijo v prodajno izobraževanje.

Seveda so vzajemna priporočila izključena. Eno podjetje lahko priporoči drugo podjetje. Ko se je to že zgodilo, drugo podjetje ne more več priporočiti prvega. Prosim upoštevajte, da ta način nagrajevanja priporočil ne velja znotraj skupin podjetij z istimi lastniki oz. med povezanimi podjetji.

Koliko časa imate na voljo za unovčitev priporočil?

Brez skrbi, čas ni omejen. Vse dokler še obstaja nepovrnjeni del zneska za izobraževanje, ki ste ga opravili pri nas, lahko z novimi priporočili pridobivate nova povračila oz. dobropise.

Na spletnih straneh Prodajalec.si uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo udobno prebiranje vsebin. S klikom na spodnji gumb "Sprejemam" boste dovolili uporabo vseh Prodajalec.si piškotkov in si s tem zagotovili vse prednosti uporabe naše spletne strani. Podrobnosti o uporabi piškotkov na naši spletni strani so na voljo TUKAJ.

  Sprejemam vse piškotke te spletne strani.
EU Cookie Directive Module Information